top of page

Zythos Bierfestival 2021 afgelast

OOK GEEN ZBF IN 2021


Het is met heel veel spijt in het hart dat we moeten melden dat er ook in 2021 geen Zythos Bierfestival zal plaatsvinden.

Toen we begin dit jaar op het laatste moment de stekker uit het ZBF 2020 moesten trekken, was de teleurstelling groot, zowel bij jullie als bij ons. We konden dan ook niet wachten om jullie allemaal terug te verwelkomen in de Brabanthal in 2021 om dubbel zo hard te genieten van de Belgische biercultuur.

Nu, 6 maanden later, moeten we tot onze grote spijt vaststellen dat COVID-19 nog steeds een grote greep heeft op onze levens. Vooral voor de cultuur- en evenementensector zijn het onzekere tijden.

  • Zal er in april 2021 al een festival op zo’n grote schaal mogen plaatsvinden?

  • Zullen onze buitenlandse bezoekers al naar België mogen reizen?

  • Vinden we in deze omstandigheden genoeg vrijwilligers om alles in goede banen te leiden?

Omdat wij enkel een festival willen organiseren in optimale omstandigheden voor jullie, maar ook voor onze standhouders en onze medewerkers, hebben we na lang overleg besloten om ook in 2021 geen Zythos Bierfestival te organiseren.

We hopen dat we tegen april 2022 onze normale levens weer hebben hervat. Wij gaan nu alvast aan de slag om van ZBF 2022 een topeditie te maken, waar iedereen veilig en 3 keer zo hard kan genieten van de Belgische biercultuur.

We zijn misschien even uit het oog, maar hopelijk niet uit jullie hart.

Tot in 2022!


Bron: Zythos

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page