top of page

ZES BROUWERIJEN ROND BRUGGE WERKEN SAMEN

Zes Brouwerijen rond Brugge werken samen.

Barre tijden voor de horeca, dus ook voor de ambachtelijke brouwerijen. Een ‘ontdekkingsbox’ met 12 bieren als samenwerking. Dit is het antwoord van 6 brouwerijen rond Brugge. Zij groeperen zich onder de mooie naam “BREWERS AROUND BRUGES”.

Op initiatief van brouwer Luc Vermeersch van Brouwerij De Leite bieden 6 brouwerijen een bierbox aan. Elke brouwerij laat de genieter 2 van zijn bieren ontdekken.

De samenwerkende brouwerijen zijn allemaal brouwerijen uit het Brugs Ommeland. Het gaat om Brouwerij Strubbe uit Ichtegem, Brouwerij Maenhout uit Pittem, Brouwerij Rostune uit Beernem, Brouwerij De Leite uit Ruddervoorde, Brouwerij Viven uit Sijsele en Brouwerij Siphon uit Damme.


De discover box

Iedere brouwer bepaalde zelf welke bieren hij in de box met 12 flesjes aanbiedt. De variatie is groot. Blond, donker, tripel, quadrupel, witbier, fruitbier, je vindt ze allemaal in de box. Een ‘vat vol ontdekkingen’ dus. De brouwers bieden de box aan via de betere bierhandel of vanaf 27 mei op de facebook webshop ‘Brewers around Bruges’.

https://www.facebook.com/pg/Brewers-around-Bruges-104574737938245/shop/?ref=page_internal

De box kost € 24 en wordt voor 6 Euro over geheel België door een koerierdienst bezorgd. Pas op, het zou ook kunnen gebeuren dat de brouwers hier en daar zelf voor uw deur staan. Hou ze in de gaten!

151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page