top of page

WIPERS TIMES GAMMA VERNIEUWD EN BREIDT UIT

EPICA – EEN NIEUW BIER VOOR EEN METALBAND MET WERELDFAAM


Op woensdag 15 september vond in de brouwerij ‘De Kazematten’ in Ieper twee voorstellingen plaats. De eerste betrof de uitbreiding van het Wipers Time gamma en het tweede was de voorstelling EPICA het nieuwe bier gebrouwen voor de Nederlandse Metalband Epica waar Ieperling Isaac Delahaye deel van uit maakt.

Wipers Time breidt uit!

Met Wipers Time Dubbel en Wipers Time Tripel voegt brouwerij De Kazematten twee nieuwe bieren toe aan hun gamma. Wipers Time 14 wordt nu Wipers Time Blond.

Met deze naamwijzigingen bekomen ze een mooi triumviraat die vertrouwd in de oren klinkt.

Ook de etiketten hebben een vernieuwing ondergaan. Ze hebben een kleurenspectrum gebruikt die past bij de respectievelijke bierstijlen. De illustratie op het etiket weerspiegelt de unieke gevel van de brouwerij.

Het nieuwe EPICA bier is een zijdezacht easy drinking bier (5,4%Alc.Vol) met een exotische fruitigheid, lichte kruidigheid en een hoog dorstlessend karakter. Ideaal om te degusteren op muziekfestivals waar de Nederlandse groep optreedt en natuurlijk op andere festivals waar het eveneens verkrijgbaar is! Epica is momenteel één van de populairste bands van de lage landen.

Ieperling Isaac Delahaye (9 januari 1982) maakt deel uit van deze band. Onlangs was de band te zien in Kortrijk op het Alcatraz Metal Festival.

Dat brouwerij De Kazematten (Ypres City Brewery) wind in de zeilen heeft bewijzen de prijzen die ze gewonnen hebben op de World Beer Awards 2021. Wipers Time Blond werd ‘Country Winner’ wat niet enkel een gouden medaille betekent maar eveneens het beste blond bier van België! Het bier Tremist behaalde zilver!

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page