top of page

Welkom bij HOPNIEUWS

Bijgewerkt op: 13 mei 2020Beste bezoeker


deze vernieuwde insteek is bedoeld voor alle mogelijke gebruikers - niet alleen onze redacteuren, dus. Zoals jullie op het eerste zicht al merken, bestaat hopnieuws nu uit een website met blog en forum, een Facebook-, Youtube- en Instagramlink.


Jullie krijgen geregeld een nieuwsbrief met de hoogtepunten uit onze blog en het forum. Zodra de Coronacrisis voorbij is (het virus, niet het bier: dat is een permanente oorlogsverklaring aan de goede smaak) gaan we ook de kalender beschikbaar stellen. Johan zal bovendien in één van de mooiste Middeleeuwse kelders in hartje Gent een introductie avond voor de redacteuren en gebruikers organiseren.


We nodigen bierliefhebbers, -kenners, -gidsen en brouwers natuurlijk graag uit interessante berichten, foto's, video's op te sturen naar redactie@hopnieuws.be - waarbij we wel vragen netjes afgewerkte teksten te leveren.


Voor vragen over de blog of het forum kan u ook via het bovenstaande e-mailadres Johan bereiken.Veel plezierDe Redactie455 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page