top of page

Valentijnsbieren hangen in de lucht

Bijgewerkt op: 9 feb. 2021

Steeds meer brouwers haken in op festiviteiten die ze vroeger links lieten liggen. Alles draaide bij de brouwers namelijk om seizoen en bier. Dat schijnt nu verleden tijd te zijn. Waar vroeger voor bijzondere gelegenheden kerst- en winterbier werden gebrouwen, of bockbier, verwacht ik binnenkort heuse Valentijnsbieren, net als Paasbier een nieuwigheidje wat wellicht wel zal blijven hangen.


IK TRIPEL VAN VERLANGEN

Een Bolleke voor je bolleke:

Stadsbrouwerij De Koninck komt met limited edition crowlers voor Valentijn

Op 14 februari – Valentijn – spelen de De Koninck brouwers voor Cupido. Romantische beerlovers kunnen op de webshop van De Koninck een limited edition Valentijnscrowler bestellen. De 1 liter blikken vers getapt bier kregen het liefdevolle opschrift ‘Jij bent het Bolleke van mijn leven’ of ‘Ik tripel van verlangen naar jou’. Da’s pas scoren bij je lief! Bestellen kan tot en met de dag voor afhaling, maar let op: de blikken vliegen bliksemsnel de deur uit – nét zo snel als de pijlen van Cupido. Je vindt de crowlers in de Valentijnshop:

https://www.dekoninck.be/nl/take-away/valentijnshop

Het is met veel passie, goesting en liefde dat de De Koninck brouwers hun bieren brouwen. Ideaal dus om samen van te genieten met de liefde van je leven, crush, mama (of gewoon cadeau te geven aan jezelf #selfloveclub) op Valentijn. De twee crowlers met daarin vers getapt bier Tripel d’Anvers en het Bolleke, kregen een grappig opschrift: ‘Jij bent het Bolleke van mijn leven’ of ‘Ik tripel van verlangen naar jou’. Afhalen kan op 11,12,13 en 14 februari op de Stadsbrouwerij tussen 11u en 19u.11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page