top of page

The Brew Society breidt uit

It’s time for a ‘Brew Society’

Met heel die Corona perikelen geraken steeds meer mensen overtuigd van het feit dat we wel nood hebben aan een ‘alternatieve maatschappij’. Wordt dit een ‘Brew Society’? In Heule zijn ze er alvast van overtuigd dat daar wel eens toekomstmuziek in zou kunnen zitten.

De in 2017 opgestarte brouwerij ‘The Belgian Beer Factory’, die zich vooral profileert als een ‘hub’ voor creatievelingen zonder installatie en een betrouwbare partner voor derden die een bier op de markt willen, groeide uit tot een echte ‘brouwersgemeenschap’. Deze Brew Society is ondanks de huidige moeilijke tijden nog volop aan het bruisen en blijft investeren in de toekomst.

Recent werd een volledige blikkenlijn in gebruik genomen om in te spelen op de trend van speciaal bier in blik en de noden van de brouwers hierin. Vrijdag 29 mei volgde een bijkomende ‘spectaculaire stap’ in de uitbreiding van de infrastructuur. Vier cilinder conische tanks van elk 60.000 liter werden met een kraan via het dak de brouwerij in geloodst. Hiermee wordt de ‘lage capaciteit’ (opslagcapaciteit voor rijping van het bier) met zo’n slordige 170% uitgebreid van 1.400 Hl naar 3.800 Hl.

Deze verhoging moet meer ruimte bieden voor een ontplooiing van het eigen gamma ‘Martha’ bier en moet tegelijk garanderen dat ook alle bieren van klanten rustig de tijd krijgen om zich volledig te ontplooien.

Hoe de toekomst er zal uitzien is onzeker, maar dat Brew Society prachtig bier zal brouwen is een feit.

Contact voor extra info en vragen:

Danny Dieussaert

Sales Director

The Brew Society

danny@thebrewsociety.be

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page