top of page

Nieuw Visitor Center voor Brouwerij Omer Vander Ghinste

In juni 2020 opende Brouwerij Omer Vander Ghinste (Bellegem) een gloednieuw, interactief Visitor Center. De oude brouwzaal uit 1947 en de bar van de brouwerij kregen een grondige make-over en uitbreiding. “We mikken met deze investering op 10.000 bezoekers per jaar”, vertelt Nicolas Degryse, Marketing Manager van de brouwerij.

In 2018 nam Brouwerij Omer Vander Ghinste haar nieuwe brouwzaal in gebruik. De oude brouwzaal met koperen ketels wordt hierdoor niet meer gebruikt, wat de mogelijkheid gaf om deze te integreren in een Visitor Center met interactieve schermen en 2 ‘taprooms’. Een unieke kans voor de brouwerij om haar mooie familieverhaal op een toegankelijke manier aan een breed publiek te tonen!

“Bezoekers krijgen hier de mogelijkheid om zelf op ontdekking te gaan door de brouwerij. Ze kunnen hun kennis testen aan de hand van een quiz, wandelen door een oud brouwwater-reservoir en uiteraard ook genieten van onze bieren. In de zomerperiode is er ook een gezellig terras op de binnenplaats van de brouwerij. Waar kun je een bier beter proeven dan aan de bron?”, aldus nog Nicolas Degryse.

Het Visitor Center van Brouwerij Omer Vander Ghinste is open elke zaterdag (14u-19u) en zondag (11u-18u). Reserveren is niet noodzakelijk, toegang is gratis! Uitzonderlijk zal het Visitor Center ook open zijn op maandag 20 en dinsdag 21 juli, beide van 14u-19u. Daar-naast is het nog steeds mogelijk om de volledige brouwerij te bezoeken mét gids. Dit kan elke dag, maar hiervoor is reservatie wel noodzakelijk. Voor 12 euro per persoon krijgt u dan een professionele rondleiding, degustatie van een bier achteraf én een geschenkpakket.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page