top of page

Lambik & Geuze-icoon overleden

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2022

Armand Debelder bezieler van Geuzestekerij 3 Fonteinen in Beersel overleden

Vandaag raakte bekend dat Armand Debelder(70) is overleden, een biericoon in de streek van Beersel en ver daarbuiten. Hij maakte van de bekende geuzestekerij ook een brouwerij en bouwde het werk van zijn vader verder uit. Armand leed sinds 2019 aan kanker.

De ploeg van geuzestekerij 3 Fonteinen maakte vanmorgen bekend dat Debelder is overleden. "Armand was de bezieler van 3 Fonteinen, een inspiratie voor velen, en een zachte leermeester voor zijn team, Opa Geuze voor de brouwerijkindjes, en als een tweede vader voor enkelen. Begin 2019 werd bij Armand kanker vastgesteld. De impact van de behandeling heeft voortdurend veel energie gevraagd, en zelfs met de best mogelijke zorgen omringd kon Armands lichaam nooit echt herstellen. Vannacht heeft hij ons verlaten."

Wanneer je dit leest, open dan een goeie fles,

hef uw glas op Armand en verheug u op het leven.

Armand zou het niet anders gewild hebben. Michaël & Werner & Team 3 Fonteinen

"Armand, je laat een grote leegte achter in ons leven. We zullen nooit vergeten hoe uw warme persoonlijkheid, uw enthousiasme en uw passie ons hebben aangestoken om uw levenswerk verder te zetten. We zijn u voor altijd dankbaar voor de kansen die ge ons hebt gegeven. We zullen onze taak om 3 Fonteinen naar de volgende generaties te leiden, met trots, nederigheid en waardigheid dragen, zoals jij altijd gedaan hebt," besluit de ploeg van 3 Fonteinen in Beersel.


BRON: VRT-Nieuws

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page