top of page

Lambiek Academie Herfst 2022

De Lambiek Academie is een opleidingsaanbod van HORAL, de Hoge Raad voor de Ambachtelijke Lambiekbieren, om iedereen die op professioneel niveau in aanraking komt met lambiekbieren vakkundige ondersteuning te bieden. Het opleidingsaanbod richt zich dus in de eerste plaats tot horeca-uitbaters en hun personeel. Zo leer je op de basisvorming over de geschiedenis van lambiekbieren, maak je kennis met verschillende producenten en hun lambiekbieren en krijg je inzicht in de brouwmethode en haar specifiteiten. Met handige weetjes en praktijk over het schenken, ruiken en proeven van de authentieke lambiekbieren en de positionering ervan tussen de andere Belgische bier-stijlen krijg je een stevige bagage mee om je klant een Oude Geuze of Oude Kriek naar smaak aan te bieden. Blink uit in service door je opgedane kennis. Traditionele lambiek-bieren worden een extra troef voor uw zaak. Sprekers: Luc De Raedemaeker en Sep Roggeman Het aantal deelnemers is beperkt.

Deze vorming gaat door op 11 oktober 2022 van 9u tot 16u in Brouwerij Boon (Fonteinstraat 65, 1502 Lembeek. De voertaal is Engels. Het inschrijvingsgeld voor deze vormingsdag bedraagt € 135 (btw niet van toepassing) en omvat ook een broodjeslunch met soep en de degustatie van de bieren tijdens de vorming. Inschrijven kan tot 7 dagen voor de start van de academie.

De Lambiek Academie is een organisatie van vzw HORAL. Voor meer info: https://www.horal.be/lambiek-academie9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page