top of page

Kraft Bier komt met virtuele borrel in quarantainetijden: De PopUp KraftKroeg!

Jan Van Pelt


Thuis op de bank, puzzels maken, uit het raam naar de vogels kijken. We zoeken massaal naar manieren om onszelf bezig te houden in tijden van quarantaine. Kraft Bier heeft een leuk initiatief opgezet om jullie thuis vanaf de bank toch het gevoel te geven dat het weekend begonnen: De PopUp KraftKroeg. Elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur, de eerste editie vindt plaats op 27 maart.

Virtuele borrel

Zolang de sluiting van de horeca duurt, organiseert Kraft Bier elke vrijdag van 16:00-17:00 uur een virtuele borrel: De PopUp KraftKroeg. Wil jij een plekje in onze virtuele kroeg? Elke vrijdag om 16:00 uur posten ze een link van Skype op hun socials waarmee je als gast in onze kroeg kunt komen. Vrijdag 20 maart gaan ze voor het eerst live!

Meedoen met een biertje

Omdat ze de tap niet open kunnen gooien, gooien ze het kantoor open als take-away. Het eerste rondje is van het huis. Uiteraard kun je ook naar een van de lokale ondernemers om wat lekkers te halen! Wil je het toch direct van de bron, dan kun je de bieren van Kraft gemakkelijk online bestellen. Het menu en meer informatie vind je op de website.

Zet jezelf aanwezig op het Facebookevenement en blijf op de hoogte.


Bron

Tilburg.com (Nieuws)

http://tilburg.com/nieuws/kraft-bier-komt-met-virtuele-borrel-in-quarantainetijden-de-popup-kraftkroeg/

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page