top of page

Kasteel stapt ook in Extra-trend

Kasteelbier bestaat 30 jaar en dat wordt gevierd! Tot eind dit jaar hullen we de Kasteel Donker, Kasteel Tripel en Kasteel Rouge in een feestelijk jasje. En er is meer, want met de komst van een nieuwe telg binnen de Kasteel-familie zetten we dit jubileum extra in de kijker!

Ter gelegenheid van ’30 jaar Kasteel’ lanceren we een nieuw speciaalbier dat de eigenschappen van onze Belgische biercultuur extra in de verf zet. Kasteel Xtra is dankzij het lage alcoholpercentage (4,5%) extra toegankelijk. Voor dit blonde hogegistingsbier combineert onze brouwer extra smaakvolle moutsoorten met een flinke dosis bitter- en aromahoppen. De dry-hopping en de nagisting in fles zorgen voor een extra fijne afdronk.

Met Kasteel Xtra spelen we in op de trend van de session bieren die erg populair zijn in de Verenigde Staten. Ook hier is er steeds meer vraag naar een speciaalbier dat weinig alcohol bevat en toch veel smaak biedt”, vertelt CEO Xavier Vanhonsebrouck, die inmiddels zelf 30 jaar aan de slag is in de familiebrouwerij in Izegem.


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page