top of page

Jessenhofke Eau-de-Bière

De dagen worden langer, de vogels fluiten en hopelijk krijgen we binnenkort ook die vervelende coronabeestjes weer in hun kot. Om de lente te vieren lanceren we onze eau de biere en hebben wij weer nieuwe smakelijke biertjes voor u klaar staan om te degusteren. Kwestie van de zon met een stralende glimlach tegemoet te drinken!

Onze limited edition eau de biere bierbrand Pere Louis van 45%, beschikbaar in 50% bierbrand en 100% bierbrand in genummerde herbruikbare gepersonaliseerde flessen van Flaske staat klaar om uitgeleverd te worden.


Je kan nog steeds kiezen voor Arvum, de variant van de MAYA met lokale gerst van de abdij van Herkenrode. We kunnen u ook de 6% versie van de PMPRNL aanbieden onder de naam Breinstorm, ten voordele van het fonds Breinstorm van de UZA foundation, U kunt ook kiezen voor een 8% versie uit de Breinstorm-familie met als naam H20+NaCl. Dit is een uniek bier waar gefilterd zeewater werd gebruikt als deel van het brouwwater. Ten slotte aan het bier gamma toegevoegd bieden we U een Wallabierke Citriodora (honngbier van 7.5% met biologische ingredienten) toegevoegd aan de producten. Natuurlijk kunnen jullie ook nog steeds van onze eigen bieren RGLR, MAYA, TRPL, PPRNL, BRWN en RSRV? Hiernaast bieden we u in onze eigen huisstijl ook OLAF (tripel van 9%).


Biologische Brouwerij Jessenhofke

Gert & Christel Brouwerij Jessenhofke Simpernelstraat 17 3511 Kuringen


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page