top of page

HORAL organiseert een Engelstalige Lambiek Academie in september 2020

De Lambiek Academie is een opleidingsaanbod van HORAL, de Hoge Raad voor de Ambachtelijke Lambiekbieren, om iedereen die op professioneel niveau in aanraking komt met lambiekbieren vakkundige ondersteuning te bieden. Het opleidingsaanbord richt zich dus in de eerste plaats tot horeca-uitbaters en hun personeel. Zo leer je op de basisvorming over de geschiedenis van lambiekbieren, maak je kennis met verschillende producenten en hun lambiekbieren en krijg je inzicht in de brouwmethode en haar specifiteiten. Met handige weetjes en praktijk over het schenken, ruiken en proeven van de authentieke lambiekbieren en de positionering ervan tussen de andere Belgische bierstijlen krijg je een stevige bagage mee om je klant een Oude Geuze of Oude Kriek naar smaak aan te bieden. Blink uit in service door je opgedane kennis. Traditionele lambiekbieren worden een extra troef voor uw zaak.

Deze vorming gaat door op 3 september 2020 van 9u tot 16u in het bezoekerscentrum De Lambiek (Gemeenveldstraat 1, 1652 Alsemberg). De voertaal is Engels.

Het inschrijvingsgeld voor deze vormingsdag bedraagt € 135 (btw niet van toepassing) en omvat ook een broodjeslunch met soep en de degustatie van de bieren tijdens de vorming. Inschrijven kan tot 7 dagen voor de start vvan de academie via onderstaand formulier.

De Lambiek Academie is een organisatie van vzw HORAL in samenwerking met de gemeente Beersel en het bezoekerscentrum De Lambiek.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page