top of page

Goud, zilver en brons voor brouwerij Oud Beersel op Brussels Beer Challenge

Bijgewerkt op: 6 dec. 2020

De authentieke lambiekbieren van Oud Beersel vallen weer in de prijzen. Een opsteker voor Oud Beersel tijdens deze crisis.

Deze week raakte bekend wie op de 9de editie van de Brussels Beer Challenge, de meest prestigieuze bierwedstrijd van België, bekroond werd met een medaille. Oud Beersel behaalde goud met de Oude Geuze Oud Beersel, zilver met de Oude Kriek Oud Beersel en met de Oude Geuze Vandervelden 137, en tevens brons met de Schaarbeekse Oude Kriek Oud Beersel.

“Het zijn uitdagende tijden” zegt Gert Christiaens (foto) van Oud Beersel. “De bierverkoop is deels ineengezakt door sluiting van de horeca. Dat onze bieren in de prijzen vallen is voor ons wel een lichtpunt in deze donkere periode”. We doen er alles aan om de brouwerij en haar historische bieren door deze crisis te brengen. “Ik hoop dat de mensen die onze bieren nog niet kennen ze nu eens gaan proeven en dat onze bestaande klanten ze zeker nog eens laten knallen met de feestdagen” zegt Gert. De bieren van Oud Beersel zijn beschikbaar bij de betere drankenhandels, supermarkten, en in de webshop en brouwerijwinkel van Oud Beersel.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page