top of page

Festivalpaketten Bierfestival Zwevegem

Flanders Events zal voor het 2de jaar op rij geen internationaal streekbierenfestival organiseren op 14 en 15 augustus hier in Zwevegem door de gekende C-omstandigheden, jammer maar helaas kunnen we jullie niet laten genieten onder de kerktoren van de hemelse pareltjes van onze brouwers.

We voelden de bui zo al een beetje hangen … maar ook dit jaar waren de vooruitzichten niet duidelijk genoeg om tijdig de voorbereidingen voor het internationaal Streekbierenfestival in Zwevegem te starten. Als we iets willen doen, dan willen we het ook goed doen !

Aangezien naar het festival komen niet kan, willen we ook dit jaar het festival naar de mensen brengen. We willen de Zwevegemse burgers, de mensen buiten onze gemeentegrenzen en de vele liefhebbers toch een mogelijkheid geven om een streekbiertje te drinken namelijk met onze “Back To Freedom” boxen, inclusief snacks en wat leuke verrassingen.

In samenwerking met 24 brouwerijen en 7 ondernemingen kunnen we u 2 verschillende boxen aanbieden:

De Box to Freedom en de Box to Freedom XL met respectievelijk 12 of 24 bekende en minder gekende maar ook nieuwe pareltjes van streekbieren.


Meer info en bestellen kan via onze website www.flanderseventsvzw.be.

Laat je verrassen!22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page