top of page

Bruine kroeg wordt Beestig TerrasKaffée

Ze worden steeds schaarser, die oude bruine kroegen in VLaanderen. Máár Huyze VACAS wil ook na de onnodige verplichte lange sluiting van de horeca mee het terras op en verwelkomt vanaf zaterdag 8 mei zijn klanten (eindelijk) opnieuw op hun nieuw gebouwd Beestig TerrasKaffée.

Huyze VACAS (een biergrootheid in Meetjesland), gelegen in het gemeentehuis rechtover de kerk van het kleine polderdorpje Waterland-Oudeman is reeds 30 jaar een begrip. Met een aanbod van 1500 streekbieren en allerlei koopjes in het rariteitenkabinet is reeds langer een bezoekje waard. 'Om een kleine bruine kroeg in deze tijden leefbaar te houden is het zeker niet gemakkelijk. De mensen moeten komen voor onze gezellige sfeer en interieur. Maar nu enkel de terrassen open mogen gaan we ook dit avontuur niet uit de weg en bouwden op korte tijd een Beestig TerrasKaffée. Wij VLamingen worden door onze regering al véél te lang geleefd. Opgesloten in eigen huis, je mag amper iets! We worden als beesten geleefd. Dierentuinen mochten open, maar horeca moest dicht blijven. Én nu mag enkel terras open met alweer zoveel beperkingen (zucht).

Máár we hopen dat we snel terug kunnen naar het betere leven. Ondertussen kunnen klanten terecht in het nieuw gebouwde Beestig TerrasKaffée. Levensgrote olifanten, neushoorn, giraf, gorilla,... moeten de mensen extra gevoel geven tijdens hun horeca verblijf.` Én de bruine kroeg... die werd omgebouwd tot tijdelijke winkel van rommel en curiosa.

Het TerrasKaffée zal open zijn vanaf zaterdag 8 mei om 11uur. Alsook zondag én maandag vanaf 11 uur. In het verlengde weekend van donderdag 13 mei telkens vanaf 11 uur.

Volg de facebookpagina Huyze VACAS voor de juiste openingstijden of bel de openingslijn op 093346667. Uw plaatsje reserveren kan natuurlijk ook.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page