top of page

BOMBrewery stelt zijn atelier open

BOMBrewery stelt zijn atelier open

Belgische Originele Moutbakkerij en brouwerij stelt zijn atelier en winkel in Rumbeke ter beschikking van ondernemers, winkeliers, marktkramers, mondmaskernaaiers, thuiswerkers met of zonder kinderen…

In het atelier van BOMBrewery gonst het normaal gezien van de activiteiten. Het is de vaste werkplek van de moutbakker en zijn team. Bovendien trekt de BOM-winkel veel volk en drinken bezoekers er graag een Triporteur aan de bar. Ook gaan er regelmatig beer tastings of andere evenementen door. In tijden van Corona is het echter een stille plek geworden en daar wil zaakvoerder Bert Van Hecke iets aan doen.

Hij stelt het HQ van Triporteur ter beschikking van mensen die uit hun kot willen komen om te werken, maar nergens terechtkunnen. Het hoeft niet over bureauwerk te gaan. Wil je tijdelijk je producten verkopen in de winkel? Zoek je als ondernemer tijdelijk een bijkomende plek om je personeel voldoende ruimte te geven? Zoek je een tijdelijk ophaalpunt, maar is gekoelde opslag noodzakelijk? Wil je één dag in de week een plaats om te werken zonder kinderen? Dat kan allemaal...

Het spreekt voor zich dat de ruimte zo ingericht wordt dat social distancing gerespecteerd wordt. Het atelier is groot genoeg om op een veilige manier de ruimte te delen met verschillende mensen. Er zijn meerdere plaatsen om de handen te wassen. Er is een afzonderlijke in- en uitgang. Er zijn ontsmettingsproducten voorhanden, afzonderlijke tafels en stoelen én wifi.

De tijdelijke co(rona)-werkplaats is beschikbaar op weekdagen. Op zaterdag kan eventeel ook voor winkeliers of marktkramers, maar dan enkel in samenwerking met onze BOM-winkel. Die winkel opent vanaf 16 mei opnieuw zijn deuren en is die zaterdag open vanaf 9.30 uur.

Wie zijn co(rona)working plaatsje wil reserveren moet contact opnemen met Bert Van Hecke. De contactgegevens staan op de website www.triporteurbeer.com.

164 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page