top of page

Bier veilen voor het goede doel

Wie weet herinnert u zich oderstaande oproep nog. Vanwege Covid konden we onze soirée niet organiseren. Recent besloten we - De Bierfanaten - een klein deel van de biercollectie te veilen en het grootste deel via een garageverkoop te verkopen onder onze leden en andere bierliefhebbers. Op onze nationale feestdag was de garageverkoop een feit!


Aanvankelijk was het de bedoeling om de opbrengst te schenken aan het project Warme William, maar gezien de dramatische situatie in het zuiden van ons landje besloten we de opbrengst te schenken aan het Rode Kruis Vlaanderen voor de actie #helpenhelpt. De gemeente Koekelare steunde ons hierin onmiddellijk, zeker omdat er niet direct projecten op stapel stonden voor Warme William waar financiële middelen voor nodig waren.


We zijn dan ook bijzonder trots om te kunnen melden dat we vandaag het fantastische bedrag van 2000 euro hebben overgeschreven naar het Rode Kruis. Een bedrag waar ze hopelijk weer tal van mensen mee kunnen helpen!6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page