top of page

Beveiligingsfirma Varel Security introduceert social distancing display als slimme corona-oplossing

Horecazaken, winkels en bedrijven zijn weer open onder strikte maatregelen. Social distancing blijft de norm. Voor veel uitbaters, handelaars en bedrijven brengt dat de nodige aanpassingen en logistieke uitdagingen met zich mee. De beveiligingsfirma Varel Security brengt daarom een display op de markt met slimme camera’s, dat in realtime bezoekersaantallen registreert en weergeeft om zo de veiligheid van klanten en medewerkers te garanderen.

Het social visitor display van Varel Security wordt aangestuurd door slimme camera’s die automatisch het aantal bezoekers registreren dat een locatie binnen of buiten gaat. Zo wordt in realtime weergegeven hoeveel bezoekers en personeelsleden op dat moment aanwezig zijn. Wordt de maximale capaciteit bereikt? Dan wordt automatisch een aangepaste boodschap weergegeven dat nieuwe bezoekers even buiten moeten wachten. 

Het display kan worden ingezet in elke publiek toegankelijke ruimte zoals winkels, supermarkten, kantoren, refters of musea. Daarnaast helpt het horeca uitbaters, handelaars en bedrijven hun personeel en bezoekers op een eenvoudige manier te informeren en de corona-maatregelen extra in de schijnwerper te zetten.


Een dergelijk geautomatiseerd systeem kan veel handelaars en bedrijven ook financieel én logistiek ondersteunen bij de organisatie van hun heropstart. Zo moeten er geen extra personeelsleden of bewakingsagenten meer ingeschakeld worden om het deurbeleid te controleren en kan de dienstverlening maximaal behouden worden. Op basis van bezoekersdata van het camerasysteem, kunnen handelaren bovendien nauwkeuriger vraag en toestroom voorspellen voor de komende weken en maanden en hierop hun activiteiten afstemmen.


Het social visitor display wordt momenteel al in gebruik genomen bij verschillende bedrijven en winkels over heel Vlaanderen.


Meer info? www.varelsecurity.be

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page