top of page

APÉRO-BOX BROUWERIJ DE RYCK in Drive-Tru

Intussen hebben we al enkele veiligheidsraden achter de rug en over horeca werd met nog geen woord gerept. Ondanks compensatiemaatregelen, inspanningen van brouwers en allerlei initiatieven zal het horecalandschap wellicht grondig door mekaar geschud worden. Een bijzonder initiatief neemt Brouwerij De Ryck door even terug te keren naar de tijd van ‘toen’.   Want ondanks dat mensen uit hun kot mogen om boodschappen te doen, merken ze in de brouwerijwinkel dat mensen enigszins schrik hebben voor het virus en een winkelbezoek als eens uitstellen.


“Wij zijn van plan om tot Vaderdag 14 juni bij onze zaterdagopening opnieuw onze Drive True open te stellen. Iets wat onzen Bompa ooit lanceerde 30 jaar geleden als extra service naar de klanten en nu met corona actueler dan ooit! Bier shoppen zonder dus uit uwe (luie) auto te hoppen”.

Ann De Ryck in haar Drive-Tru


De klanten kunnen dus ‘lossendoor’ de brouwerij rijden, ze moeten enkel hun koffer opendoen en hun payconiq app openstellen en weg zijn ze weer met hun aperitief… en niemand heeft die foute corona haarcoupe gezien” lacht Miek Van Melkebeke. Een ander leuk initiatief dat in the spotlight gezet wordt is de de Aperitivo-box , de kant en klare aperitiefoplossing van de brouwerij : 12 heerlijke biertjes, 2 glazen, een kaas, paté en de bijhorende confituur, ideaal voor een apéro op veilige afstand dus en deelbaar door 2, door 4 en door 6, afhankelijk van de grootte van je bubbel .

Ik krijg alvast zin om naar Herzele boodschappen te gaan doen.

Cheers, Tom Van Snick, HOPnieuws Oost-Vlaanderen

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page